Månedens kunstner

Eva Dølvik: «Brytning»

nr 1Månedens kunstner er Eva Dølvik. Du kan se hennes bilde i utstillingsvinduet til OPTIKER-K i Ås (adresse: Rådhusplassen 2).

Eva bor i Drøbak og er ett av mange medlemmer i Ås Kunstforening som bor utenfor Ås.

– Å male har blitt en hobby som jeg bruker mer og mer tid på, sier Eva.  – Jeg maler med akryl og stort sett med kniv som gir et grovt uttrykk. Som regel maler jeg på relativt store flater og bruker lag på lag med maling. Jeg har alltid fotografert – særlig naturen og mønstre fra stein og fjell. Dette inspirerer meg og mange av maleriene mine bærer preg av det.

– Eva Dølvik er den første som får æren av å være «månedens kunstner» i Ås Kunstforening, sier Ingjerd Aarseth som, sammen med Per Henrik Strand, har ansvaret for utvelgelse og tilrettelegging. – Nå håper vi mange medlemmer ser muligheten til å profilere seg på denne måten sentralt i Ås.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s