Utstilling

Juleutstillingen 2017 med tre kunstnere

 

 

Det nærmer seg tiden for Ås Kunstforening sin årlige juleutstilling. Det er tre kunstnere som stiller ut.

Kjersti R HvambKjersti R. Hvamb maler med akryl på pleksiglass. Akrylmalingen påføres på baksiden av pleksiglasset og det betyr at hun må arbeide speilvendt og omvendt. Detaljene – det som altså skal komme fremst på det ferdige bildet – må males først.

 

 

Arild Bergseth

Arild Bergseth jobber til daglig med lys i fotobutikken Interfoto. Han har ikke stilt ut bilder på veldig mange år, men syns nå at han har fått til det han har strebet etter. Han medgir uten videre at han er inspirert av andre kjente norske fotografer, samt kunstneren Jan Groth.

 

 

Ingela Adamson

Ingela Adamson tegner på papir. Så klipper hun tegningene i biter og syr disse sammen. Hun mener at det er først når bitene blir sydd sammen at de kan gi en visuell opplevelse. Samtidig er det viktig at det skal være enkelt og ikke kreve mye tankearbeid.

 

 

 

Årets juleutstilling åpner 2. desember kl. 12. På åpningen vil Tora Ødegård underholde.

Utstillingen er åpen to helger.

Plakat Ås kunstf desember 2017 - 548 px - med kant

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s