Månedens kunstner

Ragnhild Samuelsberg : «Østenfor sol»

Kjersti R HvambRagnhild Samuelsberg er månedens kunstner i mars. Bildet hun stiller ut i utstillingsvinduet til OPTIKER-K i Ås har hun kalt «Østenfor sol».

– Jeg har tegnet og malt i store deler av mitt liv, sier Ragnhild. Akvarell, pastell, kritt, olje, akryl og på iPad. For tiden arbeider jeg mye med akryl, og jeg kombinerer ofte akryl med ulike medium. Det gir et spenn fra det røffe til det mer sarte. Og det tørker fort, noe som passer godt for en utålmodig sjel. I oppveksten fulgte jeg ulike kurs både i tegning, akvarell og olje. Etterhvert har jeg fått utdannelse fra Nydalen kunstskole, Peter Esdaile, Henriette Sonne, Thomas Friisholm, Stine Vogt, Mick O’Dea, Janniche Schønning, Therese Nordtved og Margrehte Hauglie-Hanssen.

Østenfor sol

Ragnhild Samuelsberg: «Østenfor sol»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s