Utstilling

Medlemsutstilling med rekorddeltakelse

Det ser ut til å bli rekorddeltakelse ved medlemsutstillingen som åpner 9. juni.
– Utrolig fint at mange vil delta, men jeg frykter at vi kanskje ikke kan henge opp alle bildene som er meldt inn, sier Vera Krogh som er ansvarlig for denne utstillingen. Og fristen for å melde seg på går ikke ut før 1. juni.
 På utstillingsåpningen blir det sang ved Odd Vangen. Odd, som er professor ved NMBU, har sunget i alle år. Han har vært med i Showbizz på NRK TV, sunget i Operakoret på Oscarsborg, i Follo Kammerkor og i Oslo Vokalensemble. Han sitter i kommunestyret og er for tiden fungerende leder av Hovedutvalget for helse og sosial. Ja, og så er han leder i utstillingskomitéen i Ås Kunstforening og har derved også ansvaret for opphenging av bildene til medlemsutstillingen. Vangen blir akkompagnert av Kjellaug Mikkelsen på piano.

 

Plakaten til medlemsutstillingen er laget på grunnlag av innleverte bilder til utstillingen. Som vanlig har Johannes Helle hatt ansvaret for design og produksjon. Plakat jpg.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s