Jubilanter

Ulla er 80år!

Ulla Ystehede fylte 80 år lørdag 9. juni. Det ble selvfølgelig markert på åpningen av medlemsutstillingen som fant sted samme dag.
– Vi i Ås Kunstforening vil gjerne takke deg på denne dagen fordi du har betydd så mye for foreningen i mange år gjennom ditt engasjement, både i styret og som et svært aktivt medlem. Vi takker for at du gir oss inspirasjon og for at du alltid er blid og smilende og med godord til oss alle, sa Vera Krogh, leder i Ås Kunstforening.

Ulla
Ulla Ystehede foran et av sine batikkbilder som for anledningen er utlånt av Ås kommune til Ås Kunstforening.
Foto: Tore Johan Birkeland

Ulla Ystehede har vært en svært aktiv kunstner.  Hun har hatt separatutstillinger i Ås Kunstforening 1983, 1993, 1998, 2003 og i 2013 – siste gang i forbindelse med at hun fylte 75 år.
Hun har også hatt separatutstillinger i Galleri Finsrud, Galleri Henrik, Eidsvold, Oppegård Kunstforening, Enebakk kunstforening, Galleri Bakkehavn, Abilsø,  Washington Dc, USA, Chrlottesville, Virginia, USA og Norsk skogbruksmuseum.  Ulla har dessuten deltatt på en rekke gruppeutstillinger.
Mange av oss kjenner henne mest som batikkkunstner. Hennes batikkbilder har prydet mange offentlige bygg i Ås: Ås Rådhus, Ås Videregående skole, Landbrukstilsynet, Institutt for Plantefag, Moertunet Omsorgsboliger, Moertunet Demensavdeling, tidligere Fokus Bank og Åslund alders- og sykehjem. Og det henger også et batikkbilde av Ulla i Pingskyrkan i Norrtälje i Sverige. Mange av hennes nydelige akvareller henger forøvrig rundt i mange Ås-hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s