Utstilling

Medlemsutstilling med rekorddeltakelse

Når det ble bestemt at det skulle settes en maksgrense på 30 x 30 cm for verk på medlemmenes juleutstilling, var vi litt spent på reaksjonen. Mange jobber jo med mye større formater. Men medlemmene har tatt utfordringen: Hele 41 medlemmer har meldt på verk.
I og med at det skal selges rett fra vegg, har vi tatt på seg en stor oppgave. Når et verk blir solgt skal det umiddelbart erstattes av et annet verk – enten av samme kunstner eller av en annen. Da er det fint at så mange av utstillerne har meldt seg på som utstillingsverter. Vi satser virkelig på at publikum skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha besøkt utstillingen.

Utstillerne på medlemsutstillingen er Anne Langdalen, Anne Sætren, Berit Frydenlund, Britt Utti Huse, David Stenmarck, Ellen Eikenes, Erik Waagaard, Eva Dølvik, Fredrik Ystehede, Gro Korsmo, Helene Kieding, Henriette Sonne, Henrik Mikkelsen, Hilde Helgesen, Ingebjørg Hansen, Ingjerd Aarseth, Ingrid Gannefors, Irene Thorsrud Eik, Johanna Stigsdotter, Jon Samset, Jorunn Heggdal, Jorunn Øien Sogge, Judith Flengsrud, Karen Patricia Lea, Katarina Huser, Kjersti Rahbek Hvamb, Knut Werner Lindeberg Alsén, Lars Hopland, Liv Scott Anstensrud, Michael Cliff Kibuuka, Mona Nygaard, Ragnhild Landell, Ragnhild Samuelsberg, Rita Børtveit, Ruth Sissel Foss, Sveinung Skjold, Tore Johan Birkeland, Ulla Ystehede, Vera Krogh, Vigdis Revhaug og Øyvind Ødegård.

Ås kunst Plakat Medl_juluts - for hjemmesiden

Bildet som er brukt på plakaten er laget av Johanna Stigsdotter.
Plakaten er som vanlig designet av Johannes Helle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s