Utstilling

Kroki – kunst på kort tid

– Vi er veldig spent på publikums reaksjon på denne uhøytidelige utstillingen, sier Vera Krogh, leder i Ås Kunstforening. Våre medlemmer og andre interesserte har de to siste årene møttes en gang i måneden for å tegne etter levende modell på D6. Interessen har vært stor og det har resultert i mange forsøk på å feste synsinntrykket til papiret. Frustrasjoner og gleder! For tegneren må være kjapp! Man har nemlig bare 1, 2 eller 5 minutter på seg til å lage en tegning før modellen skifter posisjon. En del av det som er produsert blir hengt opp  på veggene i Galleri D6.  Uhøytidelig – et rått papirark uten ramme.

modellen
Full konsentrasjon for å fange «øyeblikket». Per Henrik Strand har vært ivrig deltaker på kroki-kveldene og har med bilder på utstillingen i Galleri D6. Foto: Tore Johan Birkeland

Utstillingen åpner lørdag 15. juni kl. 12.
Utstillingen er  bare åpen en helg – 15. – 16. juni – begge dager fra 12 til 16.

Følgende 11 kunstnere har med bilder på utstillingen: Tone Stenmarck, Jorunn Heggdal, Kirsten Wiik, Margrethe Hall Christensen, Sigrid Lier, Per Henrik Strand, Geza TothDavid Stenmarck, Lise Larsen, Øyvind Ødegård og Vera Krogh.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s