Månedens kunstner

Grethe Borø: «To»

Grethe Borø er månedens kunstner i juni. I utstillingsvinduet til Optiker-K i Ås stiller hun ut bilde hun har kalt ”To”.
– Jeg bor på et småbruk i Hobøl og det er her jeg maler, sier Borø. Men jeg jobber i en barnebolig i Ås så det er svært nærliggende for meg å være medlem i Ås Kunstforening.
– Arbeid og familie krever sitt, så jeg får ikke malt så mye som jeg skulle ønske. Men jeg håper å få tid til sommerkurs ved Nydalen Kunstskole eller lignende, for jeg har et sterkt ønske om å lære mer.

Jeg liker å jobbe intuitivt når jeg maler. Finne en flyt mellom farger, form og hånd. Jeg er alltid på utkikk etter stemning, følelser og symbolikk i det jeg gjør. Og så prøver jeg å være tro til en slags ærlighet når jeg maler.

Her kan du se en video med Borø på Ås Kunstforening sin YouTube-kanal.


Grethe Borø: «To»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s