Medlemstur

Velkommen til vandring i Munchs fotspor

I Edvard Munchs fotspor – Åsgårdstrand
ONSDAG 11. MAI 2022  KL. 11.00-16.00

Ås kunstforening inviterer til medlemstur til Åsgårdstrand i Edvard Munchs fotspor.  

Vi møter opp i Åsgårdstrand, og går til Munchs kafé. Her tar vi en pause med kaffe og «krabbelure», en bakst Edvard Munch fikk ofte servert ved stambordet sitt ved vinduet. Vi får en kort introduksjon til vår vandring i Åsgårdstrand, og ganske sikkert en jovial prat med eier av Munchs kafé, Martin Pedersen. 

Vår lokale guide tar oss med til de steder Munch malte en del av sine bilder: Broen, strandlinjen nedenfor Munchs hus og nordover i E. Munchs gate. Guiden tar oss med gjennom Munchs hage og atelier, og inn i museet Munchs Hus, det eneste bevarte, intakte hjem etter kunstneren, og forteller om hans liv og virke alle de år han bodde der. 

Vi spiser lunsj på ærverdige Grand Hotel med vakker utsikt over fjorden og rett på Munchs motiv i «Pikene på broen» med «broen», Kiøsterudgården og lindetrærne. Til lunsj får vi servert tradisjonell laks med kokte poteter, sandefjordsmør og agurksalat.

Etter lunsj fortsetter vår vandring til rådhuset i Åsgårdstrand hvor vi vil få se nyskapende digitale Munch-opplevelser og interaktive stasjoner. Vi avslutter turen med å besøke Åsgårdstrand historielag sin utstilling om Åsgårdstrand i samme bygg.

Fakta
Tidspunkt: Onsdag den 11. mai kl. 11.00 – 16.00
Sted: Åsgårdstrand

Program
Prisene inkluderer kaffe og krabbelure på Munchs kafé, 1 ½ times Munch-vandring med lokal guide, spesial-komponert lunsj inkl. mineralvann og kaffe/te (med mulighet for selv å bestille øl eller vin til maten), billettinngang til Munchs Hus og Åsgårdstrand Rådhus. 

10.45/11.00: 
Ankomst Munch’s kafé i Åsgårdstrand, 30 – 45 minutters pause med kaffe og «krabbelure», samt en kort introduksjon til oppholdet i Åsgårdstrand 
11.30 – 13.00
1 ½ times guidet vandring i Åsgårdstrand med omvisning i Munchs hus 
13.00 – 14.30
Spesialkomponert lunsj på Grand Hotel
14.30
Kort spasertur til rådhuset, hvor vi får se digitale Munch-opplevelser og utstilling om Åsgårdstrand
16.00
Avslutning

Reiseleder: Silvia C. Leine
Pris: Kr 990,- per person
Minimumsantall: 20 deltakere
Påmelding: Hver deltaker betaler aktuelt beløp til foreningens vanlige konto (0531.01.59400), merk med «Munch og betalers/påmeldtes navn» og epostadresse. Det er ikke mulig å betale med Vipps!  Endelig påmelding når beløpet er registrert på kunstforeningens konto. (Dette blir  tilbakebetalt hvis vi ikke får nok påmeldte). Vi forventer at påmeldte betaler sin medlemskontingent når kravet kommer.
Påmeldingsfrist: 06.04.2022
Avbestillingsfrist: 27.04.22
Transport: Reisen til Åsgårdstrand er basert på at man reiser med privatbiler og at man i den grad det er mulig ordner dette selv.

Les mer om Munchs hus i Åsgårdstrand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s