Medlemsutstilling

Ås kunstforening inviterer til medlemsutstilling med bilder fra mange nye medlemmer.

utstillingen kan du se bilder av vårt nye medlem Kerstin Skar. Kerstin arbeider hovedsaklig med portrett av mennesker og dyr Hun har tegnet siden hun var barn, og i de senere årene har hun gått i læretid, på skole og kurs hos kunstnerne Yvonne Jeanette Karlsen i Fredrikstad, Reidar Finsrud i Drøbak og Daniel Østvold i Oslo.

Mange ble kjent med Kerstin og bildene hennes under den store soloutstillingen hun hadde i Ås kulturhus i september i år. Bildene som stilles ut i Ås kulturhus i desember, er laget spesielt til medlemsutstillingen til foreningen.

Fortsatt mulig å levere inn bilder til utstillingen

Invitasjonen til å stille ut egne arbeider på medlemsutstilling er fortsatt åpen. De som ønsker å stille ut må være registrerte medlemmer av Ås kunstforening. Alle praktiske opplysninger og registreringskjema finner du ved å trykke her

Hvis du ennå ikke er medlem i Ås kunstforening kan du melde deg på her

Tidspunkter: Utstillingshelgene 3. – 4. og 10.-11. desember
Åpningstider: kl 12.00-16.00
Offisiell åpning: Lørdag 3. desember kl 12.00